Teknoloji

CD Projekt RED Sonunda The Witcher 4 İçin Beklenen İyi Haberi Verdi!

CD Projekt RED The Witcher 4 ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Serinin yeni oyununu 2015 yılından bu yana bekleyen oyuncuları heyecanlandıracak duyurunun detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  CD Projekt RED Yeni The Witcher Hakkında Açıklamalarda Bulundu


Mart 2022’de duyurulan Polaris kod adlı yeni The Witcher oyunu büyük bir merakla bekleniyor. Ne zaman buluşacağımıza dair henüz net bir şey söylenmemiş olsa da en az üç yıl sonra olabileceği varsayılıyor. Bunun temel nedeni ise REDengine yerine Unreal Engine 5 ile geliştirilmiş olmasıdır. Geçişe alışmak zaman alacak.

CD Projekt RED The Witcher 4 Bu Yıl Geliştirme Aşamasına Giriyor

The Witcher 4 üzerinde çalışan ekibin 2023 yılında bu yılın ortasında 400 kişiye ulaşmasını bekleyen CD Projekt RED, Reuters’in Kıdemli Müdürü Adam Badowski ve Vekili ile yaptığı röportajda yaptığı açıklamayla da beklenen müjdeyi verdi. İş Geliştirme Lideri Michal Nowakowski.

Üst Yönetici Adam Badowski, şu anda ön aşamada olan yeni oyunun bu yıl içinde tamamen geliştirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

2007 yılında çıkan ilk oyunla başlayan seri, şimdiden 75 milyon satış barajını aşmışken, yeni üçlemenin Witcher evrenini genişleteceği söyleniyor. Şu an için ilk oyun için net bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da analistlerin öne sürdüğü varsayım doğrultusunda 2026 ya da 2027 yılında buluşacağımız görülüyor. Elbette geliştirme aşamasının hızına bağlı olarak bu süre daha da uzayabilir.

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’nin Devamını da Konuştu

Öte yandan Polonyalı stüdyonun üzerinde çalıştığı tek oyun The Witcher 4 değil. Ayrıca şu anda konsept aşamasında olan Orion kod adlı bir Cyberpunk 2077 devamı da var. Geliştirici grubun bu yılın sonuna kadar 80 kişiye ulaşması bekleniyor.

Röportaj sırasında İş Geliştirme Lider Yardımcısı Michal Nowakowski, devam filmi için çok oyunculu unsurların da dikkate alındığını belirtti. Ancak bu konuyla ilgili herhangi bir detay vermedi. Söylediğine göre Varşova’daki merkez stüdyo yerine stüdyoyu Kuzey Amerika bölgesinde genişletmeye odaklanacaklardı.

Röportajda ayrıca Cyberpunk 2077 oyunundan öğrendikleri dersleri devam oyununa yansıtacaklarını söyleyen Nowakowski, oyun geliştirme sürecine daha iyi hakim olduklarını ve gelecekte Cyberpunk 2077 gibi bir prömiyerden kaçınacaklarını da sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu